четвъртък, 9 февруари 2017 г.






Продукти:

300-400 г. бутер тесто

2-3 с. л. мармалад от ягоди + 1-2  с. л. топла вода

кристална захар за поръсване





От тестото се изрязват правоъгълници с размери 8х5 см. и лентички с размери 4х1 см. Оформят се панделки както е показано на снимките.

1


3


2


4

Намазват се с четка с разреденият с топла вода ягодов мармалад и се поръсват с кристална захар. 



Подреждат се в тава, покрита с хартия за печене и се пекат в предварително загрята на 180 градуса фурна без вентилатор до златисто. 






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кашкавалени  соленки   Адаптирано от  тук      Продукти:   100 г. меко краве масло 200 г. кашкавал, настърган на ситно 90 г. б...