неделя, 12 февруари 2017 г.





Продукти за 4 порции:



250 г. кайсии от компот

200 г. заквасена сметана
200 г. гъсто кисело мляко
60 г. пудра захар


Кайсиите се отцеждат от сиропа и се режат на малки кубчета.


Заквасената сметана се смесва с киселото мляко и пудрата захар 


и се разбива на гъст крем.


В основата на красиви чаши се сипва по 1 с. л. от Крокана. Върху него се разпределят нарязаните на кубчета кайсии. Отгоре се сипва млечният крем и се заглажда.


Декорира се с резенчета кайсия.
Десертът се охлажда за няколко часа и е готов за сервиране.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кашкавалени  соленки   Адаптирано от  тук      Продукти:   100 г. меко краве масло 200 г. кашкавал, настърган на ситно 90 г. б...